HDZ izvukao Miletićeve pohvale Putinu: “Ovako je govorio nakon aneksije Krima”

Vijesti 13. lis 202217:05 1 komentar
N1

HDZ je na Facebooku izdvojio komentare Mostovog zastupnika Marina Miletića o ruskom lideru Vladimiru Putinu. U pitanju su stariji komentari na društvenim mrežama, a objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti.

“O sovjetskom bombašu Miletiću – Putinovu “širitelju kršćanstva”

MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi i gorljivi protivnici europske i atlantske Hrvatske, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Kao što se koprca i njihova “nepobjediva ruska vojska” u Ukrajini. Panika je kod njih prerasla u stampedo, što potvrđuje i današnja objava Marina Miletića.

U pokušaju da sanira štetu nakon što su raskrinkane provokacije vodstva MOST-a u korist Kremlja i svirepe ruske agresije, taj samoproglašeni mesija tvrdi da je svoj znameniti poklič “Rokaj, barba Putine!” uzviknuo, citat, “prije nekih 10 i više godina”.

Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. – godinu i pol poslije ruske aneksije Krima. “Živjela majka Rusija!”, “Amerika OUT!”, i prije je skandirao Miletić, nazivajući Putina “titanom” koji svijetom “širi Krst”.

I Miletić za sebe tvrdi da je “evangelizator”, najavljuje da će MOST “počistiti sve koji su radili protiv vjere”. Ognjem i mačem. Kako “širenje kršćanstva” po Miletićevoj i Putinovoj mjeri izgleda u Ukrajini, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem oslobođenih ukrajinskih područja”, objavio je HDZ.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare