HDZ o Lalovcu: Potvrdio je da su glas za Most ili DP, glas za SDP

Vijesti 14. tra 202418:43 1 komentar
Sandra Simunovic/PIXSELL

Bivši ministar financija Boris Lalovac i nositelj liste koalicije Rijeke pravde u drugoj izbornoj jedinici, gostovao je u Točki na tjedan N1 televizije te izjavio da mu ne bi smetala suradnja s Domovinskim pokretom ili Mostom, na što su reagirali iz HDZ-a.

Učinili su to putem Facebook profila, gdje bez kočnica komentiraju poteze političkih protivnika. Tako je bilo i ovaj put.

“Vodeći SDP-ov kandidat konstatirao je da prihvaća vladu u kojoj bi Bulj bio ministar unutarnjih poslova, a Kolakušić pravosuđa. Samo je potvrdio ono što se u hrvatskoj javnosti ionako često ističe – da je glas za Most i/ili DP glas za SDP. Za partiju i Zorana “Lex Perković” Milanovića. Vodstva Grmojine i Penavine stranke na istom su zadatku – uzeti glasove na desnici kako bi na vlast doveli ljevicu”, pišu HDZ-ovci i dodaju:

“Jednom su već prevarili Hrvate – srušili su gđu Kolindu Grabar Kitarović i pomogli SDP-u da njihov kandidat dospije na Pantovčak. Sada to pokušavaju ponovno učiniti, ljevici opet omogućiti pobjedu. Na sreću, ovaj put to neće uspjeti.”

Inače, Boris Lalovac u TNT-u je na pitanje bi li mu smetalo da je Mislav Kolakušić ministar pravosuđa, Mario Radić ministar financija ili Miro Bulj ministar unutarnjih poslova izjavio ovo:

“Ne bi. Znate zašto? Jer jako cijenim gospodina Radića, koji dolazi iz privatnog sektora pa se s njim možda mogu bolje razumjeti nego s političarima općeg tipa. Mislim da je gospodin Habijan dobar, ali bez iskustva u gospodarstvu, teže komunicira. Kad bi sutra došao ministar Primorac ili Marić, vrlo brzo bismo se razumjeli.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare