HDZ-ovci napali Milanovića: Jednom komšićevac – uvijek komšićevac

Regija 22. ožu 202414:24 0 komentara
Armin Durgut/PIXSELL

Otvaranje pristupnih pregovora Europske unije i Bosne i Hercegovine razlog je za novi sukob na relaciji Andrej Plenković - Zoran Milanović. Prije svega jer se premijer nije s predsjednikom konzultirao oko tih pitanja, a po Ustavu bi morao.

I dok predsjednik upozorava na to, premijer tvrdi da ga nije želio uključivati u ta pitanja “kad ga ionako nije briga za Hrvate u BiH”. Kritizirao je općenito Milanovićevu politiku prema BiH.

A sad se u taj sukob uključio i HDZ objavom na Facebooku, gdje su se proteklih dana “preselili” svi sukobi između dvije političke struje.

“Jednom komšićevac – uvijek komšićevac. Milanović danas opet iz međunarodne izolacije izlijeva rijeke balkanštine i primitivizma. Ne samo kao igrač “ruskog sveta”, nego i kao sitni zavidnik i frustrirani diletant pljuje po Vladi jer su otvoreni EU pregovori s BiH. Jer je zahvaljujući državničkom angažmanu i ustrajnosti premijera Andreja Plenkovića ostvaren taj strateški cilj Hrvatske i Hrvata u BiH”, stoji u objavi HDZ-a i dodaje se:

“Milanović se dosjetio da bi danas morao opet glumiti brigu za Hrvate u BiH, ali mu jučer nisu niti bili pali na pameti dok se upravo Plenković u Bruxellesu, na ključnom sastanku EUCO, borio i izborio za povijesnu odluku o BiH. Milanović je tada smišljao plitke doskočice kakvih bi se i Grbin posramio. Štetočini s Pantovčaka kratko je, ali efektno, odgovorio naš Ivan Anušić.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!