HDZ se ponovno obrušio na Milanovića, spominju Tita, Beograd, Putina i ruske ortake

Vijesti 15. tra 202418:50 0 komentara
N1

HDZ se putem Facebooka ponovno obrušio na predsjednika Zorana Milanovića.

Kako su naveli, premijer Andrej Plenković je demantirao da je Ninu Raspudića nazvao “izrodom”, a Milanovića su nazvali vrhunskim kompleksašem.

“Andrej Plenković danas je već pred svim medijima demantirao da je Raspudića nazvao ”izrodom”, ali Vrhovnog kompleksaša to nije spriječilo da bez i najmanje zadrške ponovi tu istu laž i da pritom još i gorim uvredama difamira predsjednika HDZ-a.

Glasan je jedino dok laže o drugima, ali tih i podvijenog repa kad je suočen s pitanjima o sebi, svojoj obitelji, svom partijskom angažmanu u Titovoj gardi u Beogradu i svojim ruskim ortacima. Pa tako ni u današnjem „velikom intervjuu“ nije odgovorio na pitanja Oleg Butković o trgovanju utjecajem, o tome je li koristeći svoju poziciju zatražio da se otvori bankovni račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s Putinovim režimom i što je dobio kao protuuslugu za to.

Odgovor hrvatska javnost neće ni dobiti jer se Vrhovni lažljivac Milanović izvlači, svjestan što je istina.

Nikada hrvatski građani neće dobiti, barem ne od njega, ni odgovor na pitanje od koga je dobivao novac i za čije je strane interese radio kao privatni “konzultant” prije nego što je došao na Pantovčak”, napisali su na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!