Hitna se oglasila o nesreći u kojoj je ozlijeđeno troje tinejdžera

Crna kronika 22. lip 202312:26 0 komentara
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

U nesreći u kojoj su sudjelovala kola Hitne pomoći sinoć je na zagrebačkom Bundeku ozlijeđeno troje tinejdžera.

U priopćenju koje je zagrebačka Hitna poslala stoji kako je “dana 21. lipnja 2023. godine oko 21.30 sati na prostoru parka Bundek u Zagrebu, s južne strane jezera Bundek, tim hitne medicinske pomoći pozvan radi intervencije prema maloljetnoj ženskoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.”

“Nakon završetka intervencije, vozač je krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz te vozilom ozlijedio troje maloljetnika. Dvije ozlijeđene osobe prevezene su u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, dok je jednom ozlijeđenom liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Na mjestu događaja obavljen je očevid od strane policije te su policijski službenici obavili obavijesne razgovore s članovima tima hitne medicinske pomoći o čemu su sačinjene službene zabilješke. Vozač koji je upravljao vozilom hitne medicinske pomoći je alkotestiran kojom prilikom je izostala reakcija na alkohol, a riječ je novom vozilu koje je nabavljeno prošle godine”, kažu iz zagrebačke Hitne pomoći.

“Izražavamo žaljenje zbog nesretnog događaja i nadamo se brzom oporavku ozlijeđenih. Također napominjeno da je jučer sveukupno od strane hitne mecinske pomoći zbrinuto 16 maloljetnih pacijenta, od čega je 7 pacijenata je prevezeno na daljnje liječenje u Kliniku za dječje bolesti Klaićeva, 4 pacijenta su prevezena u KBC Rebro, 1 pacijent je prevezen u Sestre milosrdnice, a 4 pacijenta su nakon zbrinjavanja otišla kući s roditeljima”, poručeno je iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba​.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!