Hoće li se Škoro prikloniti vladajućoj većini? Radić: Sve je moguće

Vijesti 02. ruj 202112:14 > 13:321 komentar

Mario Radić, v.d. predsjednika Domovinskog pokreta, gostovao je u N1 Studiju uživo gdje je komentirao previranja unutar stranke. Komentirao je kako je odlazak bivšeg predsjednika stranke Miroslava Škore utjecao na stranku. Kazao je da još uvijek imaju deset saborskih zastupnika, ali da bi se broj mogao smanjiti na osam.

“To je stvar koja je, rekao bih čak i logična. Što se tiče podružnica, jedina koja je otišla je je podružnica Ličko-senjske županije”, rekao je Radić.

Miroslav Škoro nije jedini koji je osvojio mandate, sve su to ljudi s imenom i prezimenom koji su osvojili mandate”, dodao je.

Radić je komentirao hoće li Škoru i njegovu sestru Vesnu Vučemilović isključiti iz saborskog Kluba.

“Klub još uvijek broji deset zastupnika”

“Prema mojim informacijama, nitko nikada nije nekoga na taj način isključivao iz Kluba. Vidim sada da i SDP ima vrlo sličan problem. To će se donijeti na Klubu. Trenutno naš Klub još uvijek broji deset zastupnika”, kazao je Radić.

VEZANE VIJESTI

Kaže da stranci nije ključno pitanje to što je Škoro potpredsjednik Sabora te da će o tome razgovarati.

Radić je otkrio da bi nakon odlaska Škore i njegove sestre broj zastupnika u njihovom Klubu mogao čak i porasti i da su pregovori u tijeku, ali nije htio otkriti o kome je točno riječ.

“Kad bude bilo vrijeme, obznanit ćemo to javnosti”, rekao je.

Radić se osvrnuo i na Škorine optužbe.

“Ja sam čovjek koji nije platio nijedan račun u stranci, čovjek koji je optužen da je imao karticu. Ja sam tu karticu podigao par dana nakon njegove ostavke jer sam prvi put trebao uzeti token da mogu plaćati račune”, kazao je.

“Tek prošli tjedan smo uzeli tokene, izvode računa tako da se forenzika provodi i duboko se nadam i vjerujem da neće biti ništa. Ali, ako nešto bude, onda ćemo prijaviti”, dodao je.

“Nije ovo bila prva ostavka koju je Škoro nudio”

Miroslav Škoro je Domovinskom pokretu prodavao svoje vino na što se Radić osvrnuo.

“Po meni to nije u redu. Mislim da je ovdje prijeđena granica koja nije primjerena. Svi smo ga upozoravali, zato je i nudi ostavke. Nije ovo bila prva ostavka koju je nudio, to je bio jedan proces predsjednika koji je nezadovoljan strankom i koji je nudio ostavku. To je sad iza nas”, otkrio je Radić.

Na pitanje je li moguće da se Škoro prikloni vladajućoj većini, Radić odgovara: “Sve je moguće.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar