Hrvatski generalski zbor otvorio knjigu sućuti za generala Miljavca

Vijesti 07. pro 202208:51 0 komentara
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

U povodu iznenadne smrti istaknutog člana i počasnog predsjednika Hrvatskog generalskog zbora Pavla Miljavca, otvorena je knjiga sućuti u srijedu i četvrtak, 7. i 8. prosinca, u prostorijama Hrvatskog generalskog zbora.

Knjiga sućuti bit će otvorena u srijedu i četvrtak od 11 do 18 sati u Ulici Jurja Habdelića 2 na zagrebačkom Gornjem gradu.

VEZANE VIJESTI

Iz Hrvatskog generalskog zbora pozvali su sve one koji žele i na taj način odati počast i posljednji pozdrav generalu Pavlu Miljavcu da dođu u najavljenom terminu.

U vrijeme njegovog obnašanja dužnosti predsjednika, Hrvatski generalski zbor je postao ozbiljan i na svim političkim razinama uvažavan partner i sugovornik u naporima pri očuvanju vrijednosti Domovinskog rata i rješavanju aktualnih problema obrane i nacionalne sigurnosti, stoji u priopćenju iz HGZ-a.

“Sadašnjem vodstvu Zbora ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju i na tome smo mu zahvalni. Ostat će nam u trajnom sjećanju njegova stručnost i požrtvovnost, principijelnost, smirenost i srdačnost, razboritost u raspravama i dosljednost u izgradnji jedne suvremene domovinske udruge, ali i u očuvanju jedinstva Hrvatskog generalskog zbora”, priopćili su iz HGS-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!