Kaić komentirao Bartuličinu izjavu: Iznosi neistine, nikad nismo bili u kontaktu

Vijesti 17. svi 202311:16 1 komentar

Saborski zastupnik Stephen Nikola Bartulica (Domovinski pokret) zakazao je za utorak okrugli stol na temu: "Posljedice COVID pandemije i pouke za budućnost", na kojem su trebali govoriti ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, državna tajnica Ministarstva zdravstva Marija Bubaš, specijalist epidemiologije iz HZJZ-a Bernard Kaić i drugi.

No, na okrugli stol nitko mu nije došao, a o tome je jučer Bartulica govorio za N1.

“Da, sazvao sam okrugli stol povodom kraja pandemije i htio sam govoriti o posljedicama i poukama za budućnost. U petak (12. svibnja, op.a.) su mi potvrdili dolazak Capak, zamjenica ministra Beroša Bubaš, Kaić i drugi, ali su mi naprasno otkazali”, kazao je Bartulica u N1 Studiju uživo.

Dodao je i da nije dobio nikakvo objašnjenje za takvo postupanje. “Iako sam u politici tri godine, tako nešto nisam doživio. Mislim da je gospodin Capak uzrok svemu jer je javno rekao da neke mjere nisu imale smisla pa bi bilo dobro čuti što je točno mislio.”

Kaić: Ništa mu nisam potvrdio!

No, njegove je izjave opovrgnuo Bernard Kaić u komentarima na tekstu koji je objavio N1. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

“Nevjerojatno da jedan gospodin saborski zastupnik iznosi ovakve neistine. Ovo što je gospodin zastupnik Bartulica rekao u intervjuu između 35-e i 60-e sekunde, da sam mu ja potvrdio dolazak na njegov okrugli stol jednostavno nije istina! Niti me ikada dotični gospodin ikamo zvao niti sam mu ikada išta potvrdio.

Kako može reći da sam mu potvrdio dolazak i onda otkazao, kad nismo apsolutno nikada(!!!) bili u kontaktu niti emailom niti SMS porukama niti telefonom niti uživo, apsolutno nikada ni u jednom smjeru!!!!! Ne znam na temelju čega me stavio na dnevni red svog okruglog stola. Možda mu je netko drugi dao moje ime (?), ako se o tome radi, taj netko drugi je apsolutno nekorektan… ali ni u tom slučaju gospodin Bartulica ne smije reći da sam mu ja potvrdio dolazak!!! Jer niti me zvao niti sam imao na temelju čega potvrditi dolazak!”, naveo je Kaić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare