Macan o Milanoviću i Plenkoviću: Kad su dva ovna na brvnu, treba brvno prevrnuti

Vijesti 05. pro 202213:47 1 komentar
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Politički analitičar Krešimir Macan gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao aktualnosti.

Komentirajući nogometnu euforiju tijekom trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, Macan je rekao da treba razmisliti može li ijedan drugi sport napraviti takvu euforiju osim nogometa.

“Kako se reprezentacija krene dizati, svi se pomalo uključuju. Ništa nije usporedivo s nogometom”, rekao je Macan, našalivši se da je u cijeloj priči pozitivna stvar to što su se predsjednik Vlade i predsjednik Republike uspjeli dogovoriti tko će ići na koju utakmicu pa nema prijepora oko korištenja zrakoplova.

VEZANE VIJESTI

“Jedina stvar koja funkcionira je protokol, oni se vrlo uspješno izbjegavaju, jer nijedan protokol ne želi da im se obojica nađu u isto vrijeme na istom mjestu”, rekao je Macan.

“Kad su dva ovna na brvnu, treba to brvno prevrnuti”, rekao je Macan, dodavši da ne vjeruje da će premijer i predsjednik sami riješiti problem, nego da treba naći neovisnu instituciju koja će ih potaknuti na to.

“Mislim da ova situacija dugoročno odgovara HDZ-u jer dokle god je oporba uspavana zbog poteza predsjednika, njhovi rejtinzi stagniraju ili padaju i očigledno će tako i biti dok god svima odgovara takva pozicija”, rekao je Macan.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare