Mlinarić Milanoviću: S Blagom Zadrom sam branio Vukovar, što si ti napravio?

Vijesti 31. svi 202116:34 > 17:21 9 komentara
N1

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe odgovorio je Zoranu Milanoviću.

Milanović je, podsjetimo, jutros rekao da ne priznaje Domovinski pokret.

“Ne može na čelu DP-a biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Mlinarić Ćipe mu je odgovorio.

“Zorane Milanoviću, vidim da si ti neki veliki frajer i junačina. Ja sam Stipo Mlinarić Ćipe, pripadnik Turbo voda s Trpinjske ceste i pod zapovjedništvom pokojnog Blage Zadre branio sam u Borovom naselju Vukovar. Ne prigovaram nikome ništa i nisam ljut. Izgubio sam brata na Ovčari, izgubio sam puno prijatelja, neke još tražim. Odgulio sam i srpske logore i nekako mislim, svatko je u tom ratu dao koliko je dao.

Što si to napravio ti da si svakom loncu poklopac i glumiš neku moralnu vertikalu? Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, ‘promašio ceo fudbal'”, napisao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare