Butković: Milanovićev lukavi plan je propao, više ne postoji

Vijesti 11. tra 202415:49 > 15:57 1 komentar

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković obišao je obnovljenu zgradu željezničkog kolodvora Pula pa se nakon toga obratio javnosti.

“Drago mi je da smo u Istri, u zgradi kolodvora u Puli, gdje se radi obnova. Činjenica jest da danas, nakon svih velikih projekata, kojih u Istri i Primorsko-goranskoj županiji ima puno, izgradili smo dosta cesta i autocesta. Kao i lučku infrastrukturu, zračne luke… U narednom razdoblju bavit ćemo se željezničkom infrastrukturom. Paralelno, dogovorili smo i krenuli u realizaciju kredita s Europskom investicijskom bankom u vrijednosti 900 milijuna eura. Time ćemo izgraditi 55 kilometara pruge istarske željeznice.”

Nije mogao ne komentirati predsjednika Zorana Milanovića.

“Sve sam rekao u svojim objavama, ali reći ću vam jednu stvar. Nakon njegove izjave, nameće se jedan zaključak. Njegov lukavi plan je propao, više ne postoji. Nema više lukavog plana i onoga što je najavljivao. Samo to mogu reći”, kazao je Butković pa pozdravio predsjednikovog glasnogovornika i najavio još jednu objavu kasnije navečer na Facebooku, koja bi se trebala odnositi na njega.

Zakon o izbornim jednicama brani i ustvrdio da je Ustavni sud to odredio, bez obzira što je sedma izborna jedinica podosta apsurdna.

“Ne možete napraviti idealne izborne jedinice. To ne bi trebao biti problem jer svi mogu glasati. Pozivamo sve građane da izađu na izbore i to je to”, završio je ministar Oleg Butković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare