Pauk: Jelića gura lista poznatog psovača s javnih reklama

Vijesti 18. svi 202114:10 > 14:141 komentar
Izvor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Još uvijek aktulni šibensko-kninski župan Goran Pauk, koji je s tijesnim rezultatom ušao u drugi krug lokalnih izbora, gostovao je u N1 Studiju uživo gdje je komentirao izborne rezultate i taktiku za drugi krug.

“Djelomice sam iznenađen rezultatima, ali imali smo neke pokazatelje da ćemo Marko Jelić i ja završiti u drugom krugu. Uvjeren sam da ću u drugom krugu pobijediti”, rekao je HDZ-ov Goran Pauk.

Na pitanje hoće li mijenjati kampanju dodaje: “Vodili smo razvojnu kampanju kakva i priliči onome tko brani poziciju. Iznosili smo što smo realizirali, planove i dali program koji se očekuje. Marko Jelić i njegova lista, koja ja zapravo teret, Nezavisna lista Stipe Petrine, docirali su, pričali protiv, psovali s plakata i to je privuklo veći broj ljudi nego što smo očekivali, ali vratiti ćemo to natrag.”

Ipak, ne smatra da su podcijenili protivnika: “Nismo nikoga podcijenili, kninska situacija je prije četiri godine bila jedna, ovo je drugo. Nadam se da ćemo iskomunicirati pozitivan smjer, a u drugom dijelu kampanje malo više pričati o Marku Jeliću, tko je on, što je on i što bi to značilo za Šibenik, Knin itd. Vjerujem da već sad postaje jasnije što bi se u stvari moglo dogoditi, a to ova županija nije zaslužila.”

Također, ne smatra da to nužno znači da će ih netko optužiti za prljavu kampanju:

“Ne bih to tako nazvao, to su činjenične kampanje, da Jelića profesora sa sveučilišta koji voli docirati, gura lista koja ga predstavlja i potiče, a to je po vokaciji osoba ulične retorike, psovač s javnih reklama na koje nitko ne reagira. To je nespojiva kombinacija, Petrina je pokazao da ne može surađivati, to vodi u propast. Netko bi stolovao u Kninu, a drugi upravljao županijom. Polažemo nade na grad Šibenik gdje ima rezervi za podršku za drugi krug.”

“Nemam alternative u ovom poslu”, zaključio je Pauk i dodao: “Na pozicijama smo gdje ne možete sjediti na više stolica, imate jednu, za razliku od Marka Jelića. To je velika borba, na borbe sam navikao, sportaš sam u duši, sve je to dio života i ne bojim se teških utakmica, one motiviraju.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar