Pauk: Jeliću je jedina ambicija ukloniti me i raskomadati plodove mojeg rada

Vijesti 20. svi 202115:11 0 komentara
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kandidat HDZ-a i HSLS-a za šibensko-kninskog župana Goran Pauk ocijenio je u četvrtak u Šibeniku da je kvalitetniji kandidat za župana od protukandidata - nezavisnog Marka Jelića, za kojeg je ustvrdio kako mu je jedina ambicija da ga ukloni "kako bi raščerečili i raskomadali plodove njegova stabilnoga rada".

Kako je rekao na konferenciji za novinare, bilo kad i bilo gdje sposoban je dokazati da je bolji, jači, kvalitetniji župan od protukandidata Jelića.

Jeliću je poručio kako je sve što je rekao u kampanji, sve o čemu promisli ujutro kad se probudi već napravljeno, ili je u tijeku, ili u programu.

Marka Jelića podupire i Nezavisna lista Stipe Petrine te načelnici Pirovca, Tribunja i Murtera Ivan Gulam, Marko Grubelić i Toni Turčinov.

“Jednakost koju je promovirala ta šarena grupa ljudi koja se ovdje sinoć okupila jednakost je samo za njih, a njihova dosljednost je doslovno sprdačina. Vidjeli smo kako propali kandidat za župana u biti pljuje u lice svim hrvatskim socijaldemokratima tražeći mrvice pod skutima onoga koji je tvorac parole, citirat ću: ‘Isto sranje, samo drugo pakovanje.’ I sad su zajedno”, rekao je Goran Pauk.

“Petrina bi šurovao s Mostom, šurovao bi sa SDP-om, šurovao bi s crnim vragom, pa uvjeren sam i s HZD-om kad bi mogao, samo da udovolji bolesnoj ambiciji i da vlada svojim nadaleko poznatim sjevernokorejskim načinom vladanja u kojem nema drugog razmišljanja, u kojem nema drugog mišljenja, nema opozicije, već jedna ogromna samovolja”, istaknuo je.

“No pasaran, Stipe, ni javno ni tajno”, poručio je Pauk Petrini, koji je na lokalnim izborima osvojio šesti mandat načelnika Općine Primoštena.

Predsjednik županijskoga HDZ-a Nediljko Dujić je istaknuo da je “njihov jedini program je da smijene Pauka. Jesu li to interesi građana Šibensko-kninske županije? Vjerujem da nisu. S druge strane, imamo Gorana Pauka i Paška Rakića, koji jasno i nedvosmisleno poručuju da žele stabilnost, napredak i razvoje ove županije”, rekao je Dujić.

“Gospodin Jelić sinoć citira Alberta Fortisa pa kaže ‘pasja vira’. Točno, gospodine Jeliću, vi ste se skupili samo s jednim ciljem, jer vas je skupila pasja vira, za razliku od nas koji nudimo stabilnost. Iz iskustva proteklih godina znamo kako funkcioniraju koalicije koje tvore Nezavisna liste Stipe Petrine, Most i svi koji su se sinoć tu okupili, a znamo i kako stabilnost već 30 godina šalje HDZ u ovom gradu, županiji i Hrvatskoj”, rekao je Dujić i poručio da HDZ neće ići u “neprirodne koalicije da bi postigli većinu u Županijskoj skupštini”.

Kandidat za Paukova zamjenika Paško Rakić je rekao da će HDZ i u drugom krugu voditi pozitivnu kampanju. “Neću obećati ništa osim rada, reda, jednakosti i transparentnosti i ravnopravnosti svakog dijela županije bez obzira na stranačku pripadnost i rezultate izbora”, istaknuo je Rakić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!