Penava: Ne pripadamo niti plavom niti crvenom brdu, pripadamo hrvatskom narodu

Vijesti 17. tra 202423:27 0 komentara
N1

Hrvatska je danas birala 11. saziv Hrvatskog sabora. Birališta su zatvorena u 19 sati, prvi rezultati objavljeni su u 21. Domovinski pokret prema trenutnim rezultatima dobiva 11 mandata.

“Iako nismo mudriji nego prije dva sata, u ovom trenutku mogu reći da je Domovinski pokret treća najjača politička stranka u RH. Taj smo status obranili sa svim našim koalicijskim partnerima. Za razliku od prošlog puta sigurno ćemo imat puno veći broj članova u Saboru nego 2020. godine”, rekao je Penava.

“Iščekujemo da će ta brojka ići još gore. Kako smo i komunicirali dosad, sutra ćemo sjesti i razgovarati. Sa SDSS-om ne idemo ni u jednoj varijanti, a jednako tako stranka Možemo je nemoguća misija. Hvala onima koji su glasali, a mali prijekor onima koji su mogli izaći na izbore pa nisu. Mnogi su u ratu poginuli da bismo mi danas mogli izaći na izbore. Razvidno je da ćemo s ovim sazivom moći činiti vrlo značajan faktor na hrvatskoj političkoj sceni. Ne pripadamo niti plavom niti crvenom brdu, pripadamo hrvatskom narodu. Nositi epitet prve najjače stranke iza ova dva krila iste ptice je nešto na što sam ponosan”, kazao je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!