Penava o sukobima u DP-u: Nije mi drago što se javnost s tim zabavljala

Vijesti 01. ruj 202119:50 3 komentara
N1

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava komentirao je previranja u Domovinskom pokretu, a odgovorio je i hoće li biti na čelu te stranke.

“Gdje su ljudi tu su i dobre i loše stvari, svađe i prijateljstva. Kao unutar svake kuće najbolje je prljavo rublje zadržati unutar kuće. Nije mi drago što su te stvari iznošene u javnost, što se javnost s tim zabavljala. Ne pozdravljam taj način rasprave i svađe ali vjerujem da će Domovinski pokret iz toga izaći jači, smoći skupiti snage i nastaviti dalje”, kazao je Penava za RTL.

Komentirao je i špekulacije da bi mogao preuzeti ulogu vođe Domovinskog pokreta te otkrio je li se čuo s Miroslavom Škorom.

“Surađujemo, razgovarali smo, razgovaramo i danas, razgovarat ćemo i sutra. Puno opcija je bilo uzeto u obzir, stvari sa Škorom meni nisu bile vidljive i iznenadile su me. S njim se nažalost nisam čuo mjesec i pol dana, ali pitali ste me pa da ne ostanem nedorečen, bio sam tu i bit ću tu. Sigurno ću s ljudima s kojima surađujem u Vukovaru i koji su mi davali povjerenje donijeti odluku za korist Domovinskog pokreta, Vukovara, Hrvatske i hrvatske desnice”, kazao je Penava.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare