Pupić- Bakrač o prisvajanju učiteljskog stana: “HDZ misli da su glasači ovce”

Vijesti 21. kol 202311:55 1 komentar

Pokušaj saborskog zastupnika HDZ-a Rade Šimičevića da se domogne učiteljskog stana u mjestu Sali na Dugom otoku komentirao je županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić-Bakrač.

“I moja je majka bila učiteljica na Dugom otoku, u Božavi, i koristila učiteljski stan, kao i mnogi drugi na otocima. Kako to da nikome od njih nije palo na pamet ono što pokušava Rade Šimičević”, pita se Pupić-Bakrač.

Upozorava da su lokalne vlasti napravile ogroman propust jer su Šimičeviću i njegovoj supruzi dozvolile da zadrže ključeve stana, koji se tijekom školske godine i dalje koristio kao učiteljski, iako ni Šimičević ni njegova supruga ne rade u tamošnjoj školi već 30 godina.

“Prije par dana na koncertu u čast Tomislava Ivčića sjede jedan do drugoga Rade Šimičević, koji se želi domoći učiteljskog stana u Salima, i Zvonimir Frka Petešić, šef premijerovog kabineta koji je lažno prijavio boravište u Salima,” kaže Pupić-Bakrač.

“To su njihovi etički standardi, ja sam predložio HDZ-ovcima da spale svoj etički kodeks jer samo muče s njim, i ne pridržavaju se nikakve etike. O ovome se nitko iz HDZ-a nije očitovao, čekaju da se prašina slegne. Oni misle da su birači ovce, da im birači neće zamjeriti ni ovakve slučajeve, ni na primjer plinsku aferu. ”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare