Radić komentirao Škorine optužbe: Valjanje u blatu nije moja disciplina

Vijesti 06. kol 202117:17
Mario Radić
Izvor: Davor Puklavec/PIXSELL

Trenutni v.d. predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je optužbe koje je Miroslav Škoro na njegov i račun nekih drugih članova stranke iznio u intervjuu za Večernji list.

Prema Škorinim navodima Radić je štitio Darija Žepinu, trebao je odmah sazvati Predsjedništvo nakon njegove ostavke itd.

VEZANE VIJESTI

“Ne bih ništa posebno govorio, valjanje u blatu nije moja disciplina”, rekao je Mario Radić za Večernji. “Ono što me razočaralo jest prijava protiv Ljiljane Vuletić, žene koja je samohrana majka i vodi udrugu za djecu oboljelu od malignih bolesti. Ima svoj računovodstveni servis i zbog bilo kakvih prijava mogla bi izgubiti licencu”, dodao je odgovarajući na pitanje može li i Škoro, nakon ovog istupa, očekivati stegovni postupak unutar stranke.

Njega može pokrenuti predsjednik stranke, predsjednik Nadzornog odbora i Domovinski odbor, kaže Radić. “Dakle, ja nemam s tim veze, vidjet ćemo”, kazao je Radić, koji je priznao i da ga je čitave situacije sram.

Žao mu je, kaže, svega što se napravilo, a sad se ovakve slike plasiraju prema van. “I ja sam uložio dvije godine svog života u stranku, nije ona samo nečije dijete, ona je dijete svih nas”, rekao je v.d. predsjednika Domovinskog pokreta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar