Riječanin spasio ženu i dijete iz auta zarobljenog u vodi

Vijesti 29. ruj 202212:50
Izvor: N1

Voditelj kluba Jadran Damir Čargonja Čarli u razgovoru s našom reporterkom Nikolinom Matošević objasnio je kako je sinoć sve izgledalo u Rijeci te opisao kako je izgledalo spašavanje žene i djeteta iz automobila usred poplave.

Čargonja kaže da još uvijek ne zbrajaju štetu jer nisu imali vremena, s obzirom na to da su proveli cijelu noć u prostoru.

VEZANE VIJESTI

“Nismo praktički mogli izići van, ovdje je bilo nekih pola metra vode, cijela ulica je bila zakrčena. Ljudi nisu mogli izlaziti iz auta, tako da smo se čak bavili i spašavanjem ljudi. Na svu sreću, jutros su došli vatrogasci pa su nam ispumpali prostor. Zasad, koliko vidim, zidovi su uništeni i sigurno će jedan dio tehnike biti uništen, ali ja se nadam da će mi to ipak sve pokrenuti”, rekao je.

Kaže da je ulica u kojoj se nalazi klub – Krešimirova – poznata po tome da je često poplavljivala.

“Ovo je nasipani prostor. Vjerovao sam da se ovakvo nešto ne može dogoditi. Mislim da je ovo jedna od većih, ako ne i najveća poplava koja se ikad dogodila”, ističe.

Opisao je i kako je izgledalo spašavanje žene i djeteta iz poplavljenog automobila.

“Ja sam konkretno spašavao ženu s djetetom koja jednostavno od vode nije mogla izići van pa smo dijete prebacivali kroz prozor i smjestili smo ga u naš auto. U svakom slučaju ništa strašno se nije dogodilo. Ovo je za Rijeku bilo ekstremno i ludo”, rekao je Čargonja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram. 

Komentari

Vaš komentar