Severina poslala emotivnu poruku sudu: “Ja ću se boriti do zadnje kapi krvi”

Vijesti 23. sij 202417:16 1 komentar
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prema najnovijoj odluci Županijskog suda u Splitu, završava zajedničko skrbništvo nad sinom Severine i srbijanskog poduzetnika Milana Popovića. Njihov sin Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina, vraća se ocu. O cijeloj situaciji, pjevačica se oglasila u objavi na Instagramu.

Na jednoj zgradi u Beogradu osvanuo je dirljiv grafit Severine i njenog sina Aleksandra, a pjevačica je putem Instagrama podijelila fotografiju grafita i emotivnom porukom izrazila svoje osjećaje u vezi s pravnom bitkom za skrbništvo.

“[O maloj kapi na dlanu i proceduri] Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, vještačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog djeteta, koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi…

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.
Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvridila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dijete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju”, napisala je Severina.

Dodala je i kako je prošla kroz sve golgote hrvatskog pravosuđa i izrazila nadu u pozitivan ishod pred Vrhovnim sudom: “Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete”, poručila je.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare