Škare Ožbolt: Škoro nije naivac kako se sad čini, znao je s kim se hvata u kolo

Vijesti 09. kol 202109:28 > 12:05 0 komentara
N1

Vesna Škare Ožbolt komentirala je u Novom danu N1 televizije stanje u Domovinskom pokretu.

“Nije Miroslav Škoro baš takav naivac što bi se sad moglo zaključiti. Znao je s kim se hvata u kolo i tko čini njegovu ekipu. S kim si, takav si. Ne može on sada biti svijetla figura u odnosu na one oko njega,  a ne mogu ni oni sve svaljivati na njega”, rekla je bivša ministrica koja je bila Škorin protukandidat na svibanjskim gradonačelničkim izborima u Zagrebu.

“Dok god političari smatraju politiku sredstvom za ostavarivanje poslova, a ne kao krvavi rad za opće dobro, imat ćemo ovakvu političku scenu kakvu imamu. Hrvatska je bremenita problemima i toliko sporo napraduje u odnosu na Poljsku, Češku, Slovačku. Nekad su nam te zemlje gledale u leđa. Zašto? Zato što nemamo ekipu koja radi za opće dobro. Sve ovo što nam se događa, događa nam se s razlogom”, kaže.

O mogućoj rekonstrukciji vlade, kaže da joj “djeluje realno”.

“Imate ljudi koji jednostavno ne odgovaraju svim izazovima koji su pred Vladu postavljeni. Mislim da Ministarstvo pravosuđa i uprave treba razdvojiti. To je bilo spajanje samo da se smanji broj ministarstava. Ova jesen je period kad bi se moglo očekivati da Plenković napravi neku manju rekonstrukciju”, kaže.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!