U današnjem Newsroomu o navijačkim neredima i godini dana nove zagrebačke vlasti

N1

Ne propustite današnji Newsroom, evo što donosimo:

Hrvatska je zgrožena navijačkim neredima koji su se dogodili u subotu na autocesti nakon derbija Dinama i Hajduka. Je li postojeći zakonski okvir dobar, ali je problem u primjeni i kaznama koje huligani dobivaju na sudovima, jesu li navijačke skupine glas naroda kako to tvrde pojedini političari, živimo li u kulturi nasilja koju potiču i najodgovorniji politički akteri pitat ćemo HDZ-ovog saborskog zastupnika i člana Odbora za pravosuđe Damira Habijana s kojim ćemo prokomentirati i druge političke aktualnosti.

Klub socijaldemokrata organizira još jedan tematski okrugli stol. Sutra je na redu energetika. Više detalja reći nam predsjednica Kluba Ivana Posavec Krivec, s kojom ćemo prokomentirati i inicijativu ljevice da u Ustav uđe pravo žena na pobačaj.

Uskoro će biti godina dana nove zagrebačke vlasti. Od upitnog projekta na Srebrnjaku, do pobune u bolnici Sv. Duh, pitanja otpada, otkaza u Holdingu – problemi se samo gomilaju. Što o tome kaže koalicijski partner SDP i zašto misli da će se pitanje povratka Trga maršala Tita uskoro riješiti u Newsroomu odgovara predsjednik zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac.

Gost Newsrooma je i kolumnist 24 sata Tomislav Klauški s kojim ćemo komentirati navijačke nerede, spregu politike i sporta, ali i druge aktualne teme.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.