U Newsroomu o cijepljenju preko reda, Sveučilištu, lokalnim izborima…

Vijesti 12. velj 202115:14 > 16:01 0 komentara
N1

Afera s cijepljenjem preko reda dobiva nove razmjere. Nižu se imena osoba koje su cjepivo dobile, da na to nisu imale pravo.

Pravu lavinu reakcija izazvala je informacija da je i ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić cijepila svoju majku, ali i da su na Klinici cijepljene još neke osobe s HAZU-a, fakulteta i bivši djelatnici Klinike. Na prozivke novinara odgovorila je protuoptužbom – i među vama sjedi osoba koja se cijepila preko reda. Maratonska press konferencija Stožera ostavila je gorak okus u ustima, bez jasnih odgovora o kriterijima, registru cijepljenih i posljedicama za one koji primaju i daju cjepiva preko reda.

VEZANE VIJESTI

O tome, ali i stanju na zagrebačkom sveučilištu, rektoru Damiru Borasu, ali i ostalim aktualnostima uskoro razgovaramo s nezavisnim zastupnikom iz Kluba Mosta Ninom Raspudićem, a nešto kasnije i s članom Predsjedništva i saborskim zastupnikom SDP-a Domagojem Hajdukovićem.

U drugom dijelu emisije posvetit ćemo se velikoj analizi lokalnih izbora. Kako se kristaliziraju kandidati barem oni u najvećim gradovima, procjenjivat ćemo šanse svakoga od njih, kako bi mogla izgledati karta Hrvatske nakon svibanjskih izbora i kako će uspjeh mjeriti klasični takmaci HDZ i SDP. Naši gosti bit će Željko Riha i Zoran Pucarić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!