U Rimčevoj tvornici u Kerestincu izbio požar. Šteta je nekoliko desetaka tisuća eura

Vijesti 26. tra 202410:38 0 komentara
Marko Prpic / Pixsell

Na području Rimčeva kampusa u Kerestincu u četvrtak popodne izbio je požar. Kako je izvijestila zagrebačka policija, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar baterija u poduzeću. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

“Došlo je do manjeg incidenta”

“Možemo potvrditi da je došlo do manjeg toplinskog incidenta u skladišnom dijelu našeg kampusa, prilikom prenošenja osjetljivih materijala. Nitko nije ozlijeđen, a osim na jednoj paleti materijala – nema štete na ostalim materijalima ili djelovima skladišta. Situacija je odmah stavljena pod kontrolu, te neće utjecati na nastavak useljavanja.

Kako Rimac Technology svakodnevno radi sa zapaljivim materijalima, interni interventni vatrogasni tim je na raspolaganju 24/7 kako bi osigurali pripravnost i brze reakcije na eventualne slične situacije koje u industriji proizvodnje baterijskih sustava nisu neuobičajene. Uz reakciju internog profesionalnog vatrogasnog tima, u sličnim situacijama, zakonski smo dužni javiti se i javnim službama koje potom izadju na teren”, odgovorili su iz Rimca za 24sata.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!