Velika TNT rasprava o rezultatima EU izbora

Vijesti 15. lip 202419:19 0 komentara
N1

Euro groznica je krenula i za mnoge samo jedna tema vlada idućih mjesec dana – nogomet! U Točki na tjedan u nedjelju, dan nakon prve utkamice naše reprezentacije protiv Španjolaca, uživo smo u Berlinu, analiziramo prvi ogled i šanse Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tjedan dana od održanih izbora za Europski parlament u TNT-u raspravljamo o njihovim rezultatima u Hrvatskoj ali i na širem europskom planu, izgledima za sastavljanje nove vlasti na europskoj razini, rastu desnih opcija.

Analiziramo i prvi aktualac novog, 11. saziva Hrvatskog sabora. U goste nam dolaze predstavnici političkih opcija iz vlasti i oporbe, izabrani eurozastupnici i domaći parlamentarci iz HDZ-a (Davor Ivo Stier), SDP-a (Mihael Zmajlović) i Možemo! (Urša Raukar).

Aktualne političke događaje – od rezultata europskih izbora preko unutarstranačkih izbora u SDP-u sve do žestokih sukoba unutar Domovinskog pokreta – također analiziramo i s kolegama novinarima Tomislavom Klauškim (24sata) i Tomislavom Krasnecom (Večernji list).

Službenički sud donio je presudu kojom nezakonitim proglašava otkaz Maji Đerek i vraća ju na posao u gradsku upravu Grada Splita. Gradonačelnik Splita Ivica Puljak najavio je kako će poštivati odluku suda no Đerek je sve iznenadila dajući otkaz i odbivši otpremninu. O svojim motivima i antikorupcijskoj borbi za Točku na tjedan govori jedna od napoznatijih hrvatskih zviždačica Maja Đerek.

U Točki na tjedan bavimo se i programima potpore mentalnom zdravlju onkoloških bolesnika. Razgovaramo i o prilici za sve mlade novinare željne stjecanja neprocjenjivog iskustva “na terenu” uz mentoriranje plejade izvrsnih hrvatskih novinara iz redakcije N1 televizije, a sve u sklopu već tradicionalnog programa Ljetne novinarske škole N1.

Točka na tjedan s Milom Moralić, nedjeljom na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!