VIDEO / HDZ-ova načelnica na traktoru hvali Plenkovića jer je sve više poljoprivrednika u Hrvatskoj

Vijesti 09. tra 202414:48 1 komentar
Screenshot/Facebook/Ankica Zmaić

Ankica Zmaić, načelnica Općine Vrpolje, objavila je predizborni spot u kojem vozi traktor i priča kako je zahvaljujući vladi Andreja Plenkovića sve više poljoprivrednika, a isto tako i mladi ostaju u ruralnim sredinama.

“U Hrvatskoj imamo čak 30 posto više mladih poljoprivrednika nego prije. Revitalizacija, demografsko oživljavanje i sve što provodimo u lokalnim sredinama kao izdašne mjere za poljoprivrednike koje vlada RH osigurala na čelu s Andrejom Plenkovićem su omogućile da naši mladi ostanu u ruralnim sredinama. Kao dugogodišnja općinska načelnica s puno iskustva u lokalnoj samoupravi, ali i kao žena i majka zalagat ću se za demografsku obnovu i jačanje obitelji, za ostanak mladih u Hrvatskoj i da mi žene za svako naše rođeno dijete ostvarimo godinu dana mirovinskog staža”, kazala je te pozvala birače da izađu na izbore i glasaju za one “koji su spremni na sve izazove”.

Podsjetimo, Ankica Zmaić je u veljači 2023. godine, u Saboru usred višesatne rasprave Plenkovića prozvala snažnim i karizmatičnim liderom.

“Poštovani predsjedniče vlade, svi mi znamo, i lijevi i desni, koja su postignuća i uspjesi ove Vlade Republike Hrvatske. No potpisnici za pokretanje vašeg povjerenja ne mogu se sa svim ostvarenim rezultatima pomiriti i nositi se s istima. Smatrate li vi, kao snažan i karizmatičan lider, kojemu današnji akteri ne mogu parirati…”, poručila je, između ostalog, zastupnica Zmaić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare