VIDEO / Tomašević objavio video u kojem napada HDZ: Uhvaćeni su u laži!

Vijesti 13. pro 202310:47 1 komentar
Zeljko Hladika/PIXSELL

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević smatra da je uhvatio zagrebački HDZ "na krivoj nozi" u vezi glasovanja za Resnik kao novi centar za gospodarenje otpadom (CGO) pa je videouratkom odlučio javnost dodatno podsjetiti na to u jeku negiranja tih tvrdnji, ponajprije od strane Mislava Hermana.

Naime, šef zagrebačkog HDZ-a opetovano je negirao glasovanje za Resnik, što je bitno u kontekstu aktivnosti koje njegova stranka provodi proteklih dana, a tiču se prosvjeda protiv izgradnje CGO-a upravo u Resniku, kritika na račun Možemo koji ga tamo želi izgraditi i tvrdnji da HDZ nikad nije bio za njega.

Činjenice su drugačije, na što upozorava Tomašević. Herman, kao i šest drugih HDZ-ovih zastupnika, u svibnju 2018. glasovalo je za plan gospodarenja otpadom u kojem stoji da će centar za gospodarenje otpadom biti Resnik.

“HDZ uhvaćen u laži oko centra za gospodarenje otpadom. Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Herman bezočno laže kad kaže da HDZ nije glasao za lokaciju novog centra za gopodarenje otpadom u Resniku. I HDZ, i on osobno, i (sad bivši) ministar Filipović su 2018. glasali za Plan gospodarenja otpadom u kojem jasno piše da će CGO biti u Resniku. Sada se protiv lokacije bune, iako bi promjena lokacije zatvaranje Jakuševca produžila za još dvije godine! Pet godina su bili na vlasti u državi i Gradu, a nisu napravili apsolutno ništa da zatvore Jakuševec”, stoji u videosnimci objavljenoj na Facebook stranici zagrebačkog gradonačelnika.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare