Vučemilović o novom vodstvu DP-a: Za tri godine stranke vjerojatno neće biti

Vijesti 10. kol 202110:54 > 11:502 komentara
Izvor: N1

Saborska zastupnica Vesna Vučemilović u N1 Studiju uživo komentirala je sukobe unutar Domovinskog pokreta.

“Sada imamo i potvrdu jednog dnevnog lista da frizirane fotografije i sve te neistine koje blate ne samo Miroslava Škoru nego i DP dolaze direktno iz DP-a. Znači, to kreira novo vodstvo u suradnji sa stranačkim PR-om”, kazala je Vučemilović, ističući da tako ruše ugled stranke.

“Rade na tome da ta stranka ne samo padne ispod izbornog praga nego se postavlja pitanje što namjeravaju i kako će se dalje razvijati događaji. Ovo sve što rade, čini ogromnu štetu DP-u”, dodala je.

“Vino je dostavljeno i distribuirano”

Osvrnula se i na nabavu CD-a i vina.

“Radi se o CD-u koji je imao platinastu nakladu i Škoro ga je snimio zajedno s Ladaricama i danas možemo čitati da su na njemu stare božićne pjesme. Koliko ja znam i koliko ja idem u crkvu, za vrijeme božićnih blagdana se uvijek pjevaju iste božićne pjesme. Ne znam na koje oni to stare pjesme misle, cijela ta konstrukcija je potpuno besplatna. O toj isporuci tog famoznog vina se već jako puno govorilo”, kazala je Vučemilović pa dodala:

VEZANE VIJESTI

“Vino je dostavljeno na skaldište, postoji ime i prezime vozača, registracijska tablica, ime i prezime skladištara. Trebalo je biti dostavljeno svim predsjednicima podružnica i ogranaka. Osobno sam bila prisutna sastanku gdje je predsjdnica ogranka podijelila vino članovima Predsjedništva. Je li netko na terenu to podijelo sa svojim prijateljima ili rodbinom, to moraju oni odgovoriti, ali je vino dostavljeno i distribuirano. Što se s tim dalje događalo, to moraju i malo ljudi na terenu reći.”

Vučemilović je istaknula da se stranka tada promovirala kroz ime Miroslava Škore i da se njegova pjesma “Vrijedilo je” koristila za promidžbu stranke te da su ovakve optužbe banalne.

“S jedne strane imamo laži, a s druge službene dokumente”

“Ugledu Miroslava Škore neće naštetiti jer nemaju ništa osim tih montiranih fotografija kao nekakav dokaz, a kao što smo jučer vidjeli, Škoro ima službene dokumente kojima svaku svoju tvrdnju može potkrijepiti”, istaknula je.

VEZANE VIJESTI

“Imamo s jedne strane lažni, obmane i montirane fotografije, a s druge strane službene dokumente pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Nažalost, DP to neće dovesti u neku dobru poziciju i novo vodstvo bi se moralo uistinu zapitati žele li uništiti tu stranku ili je žele voditi na način na koji je to zamišljeno”, dodala je Vučemilović.

Istaknula je da je ovako napravljena velika šteta ugledu stranke.

“Škoro neće nikada dići ruke od DP-a, u to sam uvjerena. Nisam digla ruke ni ja, izašla sam iz stranke, ali pomno pratim što se događa jer sam osnovala tu stranku, a nisam za razliku od drugih rušila stranke nego ih osnivala i žao mi je što se ovo događa. To je u vrlo kratkom roku postala respektibilna politička opcija i ovo št se događa nije dobro i još jednom apeliram na sve časne ljude kojih tamo ima neka se zamisle što tamo rade i žele li da aktualno vodstvo vodi stranku na taj način, da za tri godine stranke vjerojatno neće biti”, poručila je Vučemilović te dodala da se ona u stranku neće vratiti nego nastavlja raditi kao nezavisna saborska zastupnica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar