Vuco dobio prijavu za mokrenje na javnom mjestu. Kazna je u njemačkim markama

Vijesti 26. tra 202115:30 > 15:46 1 komentar
N1

HSS-ov kandidat za gradonačelnika Splita, Siniša Vuco, dobio je prijavu zbog mokrenja na javnom mjestu.

Vucu je policija najprije prijavila za prekršaj protiv javnog reda i mira jer je preglasno svirao s balkona stranačkih prostorija u Marmontovoj. Sada će, pak, dobiti i optužni prijedlog za prekršaj zbog mokrenja u Vukovarskoj ulici, odnosno vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana na javnom mjestu.

Snimka na kojoj se taj čin vidi objavljena je proteklog vikenda. Policija je obavila razgovor s Vucom i uručila mu obavijest da će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak, javlja Dalmatinski portal.

Inače, za taj prekršaj predviđena je kazna zakona do 200 DEM ili zatvorska do 30 dana.

“Gradonačelnik piša jer ima pravo, jer ovo je veliki grad i treba da zalijemo naše cveće”, rekao je Vuco osobi koja ga je snimala. 

Namještena snimka?

Vuco se, nakon što je snimka objavljena, oglasio na svom Facebook profilu.

“Obraćam se svim građanima i građankama Hrvatske. Evo opet sam uspio dokazati s jednom namještenom snimkom da svi mediji, naročito oni zagrebački, kada je ono negativno i nebitno u pitanju u stotinkama sekunde se mjeri brzina objave tog materijala, kada je u pitanju grad Split i ljudi, ovaj put ja”, kaže u videu koji je objavio.

“E sad šta. A kada pet dana, s balkona, govorim o programu Siniše Vuce za grad Split, afirmativno za naše ljude, onda nisi dobar, naročito za zagrebačke medije. E pa drago mi je što sam uspio dokazati kako u ovoj našoj domovini sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi, a afirmativno, lijepo, pozitivno nikako da ugleda svjetlo dana”, dodaje.


N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare