Vuco: Ne smijem puno pričati, znamo kako su završili velikani HSS-a, braća Radić

Vijesti 13. svi 202117:05 > 17:19 0 komentara
N1

Kandidat HSS-a za splitskoga gradonačelnika Siniša Vuco optužio je u četvrtak televizije sa sjedištem u Zagrebu da ne tretiraju ravnopravno svih 11 kandidata za splitskoga gradonačelnika, nego, uz pomoć anketa, favoriziraju dio njih.

“Velike medijske korporacije naprave anketu s uzorkom na 500 ili 600 ljudi, a to nije ni jedan posto od više od 80.000 birača koji će izaći na izbore. I te korporacije određuju tko će biti prvi, drugi, treći, četvrti i zovu njih, a ostali ne mogu ništa reći”, istaknuo je Vuco u završnom predstavljanju prije nedjeljnih lokalnih izbora.

Po njegovim riječima, velike korporacije koje prave ankete usmjeravaju javno mnijenje i manipuliraju s biračima te ljudima podsvjesno sugeriraju tko je favorit, a tko autsajder.

“Oni gore u Zagrebu kreiraju sve, nije to Zagreb, to je Bruxelles, vlasnici tih televizija su Bruxelles, jedne Amerikanci, a jedne Nijemci. Ja neću puno govoriti, ne smijem puno pričati jer se malo i bojim. Ne bojim se tužbe, nego neću se ja sad uspoređivati s hrvatskim velikanima, ali mi HSS-ovci znamo kako su završili – ubilo je braću Radić. Ne kažem da će mene netko ubiti, ali ne bi se ni čudio jer govorim o velikim stvarima”, poručio je Vuco.

Pozvao je birače da ne nasjedaju na to “upravljanje kao s ovcama koje tjeraju u torove”, nego da po svojem osjećaju izađu na izbore.

“Pozivam mlade ljude i buntovnike koji su bijesni zbog ovakve situacije da izađu na izbore i da prepoznaju Sinišu Vucu, koji će biti njihov ispusni ventil za nezadovoljstvo”, istaknuo je.

Također je pozvao mlade da idu u svijet i pošteno zarade svoje mirovine te da se za pedesetak godina vrate ako, kako je rekao, “išta ostane od ove Domovine”.

“Što prije idite što dalje. Što će vam ovakva država gdje je sve namješteno? Može netko reći Vuco je lud, ali zašto je Hrvatska država najskuplja, zašto naši Slavonci idu kupovati hranu u Mađarsku i BiH, zašto je u Njemačkoj 40 posto jeftinije?” upitao je Vuco.

Istaknuo je kako Hrvatska nisu samo četiri velika grada – Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, nego i njezina ruralna područja.

“Ja jesam seljak, ali nisam seljačina, a seljak nije ružno biti jer seljaci su zdravi ljudi, poljoprivrednici krvare na svojoj zemlji”, ocijenio je  Vuco i pozvao birače da u nedjelju u Splitu glasuju za njega i HSS.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!