Vuletić o Škorinim optužbama: Baš bih voljela da dođe inspekcija!

Vijesti 07. kol 202110:32 0 komentara
N1

Rat za Domovinski pokret, stranku koja bi u sljedećih godinu dana trebala ostvariti prihod od desetak milijuna kuna, ne jenjava, a nakon intervjua u Večernjem listu, u kojem je predsjednik stranke u ostavci Miroslav Škoro rekao da je bivše najbliže suradnike kazneno prijavio. Među njima i Ljiljanu Vuletić za koju je kazao da je u "Nadzornom odboru, a istodobno radi knjigovodstvo stranke, što je sukob interesa".

VEZANE VIJESTI

“Ne osjećam se krivom jer nisam odgovorna, mi smo knjigovodstveni servis i preuzimamo dokumentaciju za koju je odgovaran isključivo predsjednik stranke, koji je imao odgovornost da dostavi izvješće o poslovanju Nadzornom odboru koje još nije dostavio”, kaže Vuletić dodajući: “Koliko gospodin Škoro brine o poslovanju govori činjenica da smo kao knjigovodstveni servis dobili 35 mailova sa hrpom izvoda od izborne promidžbe za cijelu 2021. godinu, i to tek 25. srpnja, s njegovog maila, a po ugovoru o vođenju dužan je do 15. u mjesecu dostaviti izvode za svaki prošli mjesec, isto tako knjigu blagajne još nismo dobili, a uredno smo urigirali za dostavu izvoda.”

Vuletić kaže da na njima nije nikakva odgovornost za vjerodostojnost izvoda te dodaje da među računima nije primjetila kupovinu nekih darova, pa tako ni, primjerice, navodne zlatne narukvice, a ni ostalih navodnih poklona, prenosi Jutarnji list.

“Ne bih takve stvari ni knjižila. Voljela bi da dođe inspekcija, pa da napravimo zajednički uvid jer za vjerodostojnost dokumentacije odgovara odgovorna osoba, predsjednik stranke, a ne knjigovodstveni servis”, poručuje Vuletić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!