Princeza od Walesa kao da je u zemlju propala. Traži je cijeli svijet, spominju se i detektivi

Magazin 29. velj 202410:43 0 komentara
SWNS / SWNS / Profimedia

Nad Londonom se nadvija oblak misterije oko toga što se događa s princezom od Walesa. Od 16. siječnja kada je objavljeno da je Kate Middleton bila na operaciji abdomena širi se niz spekulacija i teorija zavjere.

Intriga se produbila kad je iz Kensingtonske palače objavljeno da princeza neće preuzimati nikakve dužnosti do nakon Uskrsa, a mrežama se proširio vaal glasina i memova.

Spekulacije o tome što se događa s princezom od Walesa ne prestaju, a njezin dugi boravak u bolnici i izostanak fotografija nakon izlaska iz bolnice pojačavaju radoznalost i dovode do različitih teorija koje kruže interenetom.

Ulje na vatro dolila je španjolska novinarka Concha Calleja dodatno je uzburkala i onako nemirne vode glasina sugestijom da bi stanje Kate Middleton moglo biti teže nego što se službeno priznaje. Ona tvrdi da je princeza bila u ozbiljnoj opasnosti i da je zbog komplikacija nakon operacije bila stavljena u induciranu komu. Kensingtonska palača odbacila je njene tvrdnje i rekla da su smiješne te da oporavak princeze od Walesa dobro napreduje.

Usprkos naporima palače da uguši glasine, misterij oko zdravlja princeze od Walesa i dalje postoji. Situacija se dodatno zakomplicirala kad je njezin suprug, princ William, otkazao važnu javnu obvezu navodeći da to čini iz “osobnih razloga” i ne otkrivajući nikakve daljnje detalje.

Nedostatak transparentnih informacija doveo je do porasta spekulacija i teorija zavere na platformama društvenih medija. Korisnici interneta aktivno sudjeluju u diskusijama i dijele svoje teorije u vezi s Kateinim zdravljem i razlozima neočekivanog otkazivanja javnog angažmana princa Williama.

Caro / Sorge / Sipa Press / Profimedia

Tako neki ljudi na X-u objavljuju fotografije princeze na raznim mjestima, tvrdeći da su je “pronašli”. Fotografije uključuju Kate Middleton s Peteom Davidsonom u nasumičnim filmskim kadrovima i u apsurdnim arhitektonskim strukturama, a mnogi na društvenim mrežama kreativni su u idejama o tome gdje bi mogla biti princeza.

Jedan korisnik X-a je sažeo sve teorije, koristeći viralni GIF Selene Gomez i Taylor Swift.

Drugi korisnik napisao je: „Moja omiljena teorija o Kate Middleton do sada je da je ošišala šiške i čeka da izrastu“.

Bilo je i onih koji su nudili da se pozovu detektivi da istraže slučaj. Trenutna imena u igri su Snoopy i Sherlock.

Najbolje objašnjenje, međutim, dala je jedna žena na internetu. „Mojih troje djece su otprilike istih godina kao i djeca Kate Middleton, tako da mogu prilično pouzdano reći da se ona krije u kupaonici pretvarajući se da piški jako dugo“, napisala je.

Dok javnost čeka službene podatke, nedostatak informacija doveo je do velike radoznalosti i više online rasprava. Princezin oporavak i otkazivanje javne obveze princa Williama obavijeni su velom tajne i ostavljaju javnost željnom razjašnjenja ove kraljevske sage.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!