Sve najvažnije informacije o koronavirusu na jednom mjestu

Vijesti 24. ožu 202012:17 > 04. svi 2020 08:38
N1

Na posebnoj stranici N1 portala možete pronaći sve informacije u vezi s pandemijom koronavirusa. Također, za čitatelje i gledatelje N1 otvorili smo posebnu priliku da našim gostima, stručnjacima, liječnicima i znanstvenicima, postave pitanja na koja traže jasne i točne odgovore.

Na stranici Koronavirus, osim najvažnijih vijesti iz Hrvatske, regije i svijeta, možete između ostalog pronaći i potrebne brojeve telefona, te korisne preporuke i savjete u vezi s koronavirusom.

Također, naći ćete posljednje informacije o mjerama koje su na snazi, kao i o fazama popuštanja mjera koje provodi Nacionalni stožer.

Sve u vezi s koronavirusom možete pratiti svakodnevno i kroz blogove uživo portala N1.

Također, za čitatelje i gledatelje N1 otvorili smo posebnu priliku da našim gostima, stručnjacima, liječnicima i znanstvenicima, postave pitanja na koja traže jasne i točne odgovore.

Razgovaramo s epidemiolozima, pulmolozima, psiholozima… sve s ciljem kako biste u vrijeme epidemije koronavirusa dobili točne, korisne i provjerene informacije iz prve ruke.

Sve što vas zanima možete pitati na Facebooku i Twitteru te putem maila [email protected] (subject: PITANJE ZA STRUČNJAKA), pitanja ćemo postaviti našim gostima u emisijama Novi dan i Newsroom.

Dosadašnje odgovore pronađite OVDJE.