FOTO: Neuspješan pokušaj skidanja poziva Karamarku na "SEX!"

Vijesti 16. lis 201515:53 > 15:58
Facebook/HNK Ivana pl. Zajca

"Za Karamarka - nespremni!", riječi su kojima riječko Hrvatsko narodno kazalište otvara novu informaciju o pomacima po pitanju dolaska šefa HDZ-a na večerašnju premijeru baleta "SEX!"

“Transparent koji je pozivao Tomislava Karamarka na “Sex” nepoznati je netko pokušao nasilno ukloniti. Kome je isti smetao, teško će se utvrditi, kao što do sada nismo saznali ni tko je u prošloj sezoni ispisivao ustaške grafite po zgradi kazališta”, piše na Facebook stranicama HNK Ivana pl. Zajca.

Kazalište je sada već u otvorenom ratu sa najvećom opozicijskom strankom, koja ga je danas ponovno prozvala zbog prikazivanja Hrvatske kao zločinačke zemlje i slično.

Priopćenje HDZ-a, naime, uslijedilo je nakon gostovanja intendanta Olivera Frljića u Novom danu N1 televizije, gdje je ustvrdio da ne HDZ-ovce ne viđa u kazalištu te je pozvao Karamarka na debatu o kazalištu i kulturnim politikama.

“Kako bilo da bilo, ukoliko vi niste osoba koja na poziv na “Sex” odgovara nasiljem, dođite i pogledajte novu produkciju riječkog Baleta i uvjerite se da su za reprodukciju ljudske vrste, pa samim tim i naroda, potrebne određene predradnje”, zaključuju.

ZA KARAMARKA – NESPREMNI!Transparent koji je pozivao Tomislava Karamarka na "Sex" nepoznati je netko pokušao nasilno…

Posted by Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka on Friday, October 16, 2015