"Josipa Rimac ne izlazi iz kuće bez 5.000 eura na sebi"

Vijesti 27. lis 201509:13 > 09:14
N1

U Novom danu gostovala je Orhideja Gaura Hodak, novinarka Nacionala koju tuži šef HDZ-a Tomislav Karmarko. Povod razgovora je, dakako, Karamarkovo nepojavljivanje na ročištu, no tema je bila i šefica kampanje Josipa RImac.

Dotična je osvanula na naslovnici tjednika Nacional zbog prilično ekstravagantnog odijevanja, pogotovo promatrano u kontekstu njene imovinske kartice.

Rimac se, naime, na donatorskoj večeri HDZ-a u zagrebačkom restoranu Gastro Globus pojavila držeći u ruci crnu torbu marke Celine, vrijednu 2.600 eura, a poznato je da u kolekciji ima i torbe marki Chanel, Louis Vuitton, YSL, Givenchy, Michael Kors i druge.

“Torbice smo proučavali i prije i drago nam je da je neko drugi potegao to pitanje i primanjima, ali mi smo se bavili i drugim odjevni predmetima koji previše koštaju”, kazala je Gaura Hodak. Postavljanje Rimac na mjesto šefice kampanje izazvalo je negativne reakcije u HDZ-u.

“Jedni je proglašavaju neadekvatnom osobom jer je ne smatraju sposobnom za tu funkciju, a drugi se vide kao zeca iz šešira SDP-a, zbog afera koje je prate”, kaže novinarka”, izjavila je novinarka pa objasnila:

“Ona bi trebala biti buduća ministrica socijalne skrbi, a za nju u HDZ-u govore da bez 5.000 eura na sebi ne izlazi iz kuće, to je trač iz HDZ-a. No, to je čak i umanjena cifra. Samo jedan njen baloner košta 10.000 kuna, a i torbica je 10.000. Dakle, to je iznos koji ima na sebi bez nakita, odjeće i skupih naočala.”