“Ako Zorićeva skupina ne osigura kvorum, to će mu biti politički pucanj u nogu”

Nogomet 25. ruj 202317:58 0 komentara

Uoči važne Skupštine Dinama koja se od 18 sati održava na Maksimiru u Newsroomu je gostovao Marko Sladoljev, predsjednik kluba Mosta u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i navijač Dinama, koji je komentirao kakva očekivanja ima od Skupštine.

“Ovo što se događa je velika sramota za običnog navijača. Običnom navijaču nije bitno tko upravlja klubom, nego da je klub stabilan i ida igra. U slučaju da Zorićeva struja ne osigura kvorum, to će biti politički pucanj u nogu jer navijači žele stabilan klub”, kazao je Sladoljev i dodao:

“Definitivno je ovo paraliza kluba, ne zna se tko upravlja, ni prelazni rok nije određen kako treba.”

Sladoljev je istaknuo da je najvažnije da se uspostavi struktura kluba i da netko u klubu odgovara za politike koje se provode.

“Ovako se ne zna ni tko pije ni plaća, a postoji jedna skupina ljudi koja ovo opstruira, a to su zorićevci. Danas ćemo vidjeti je li im na prvom mjestu Dinamo ili osobni interes”, rekao je.

“Ako će se navijači osjećati izigranima, neće sjediti mirnih glasova, tribine su uvijek bile mjesto za izražavanje mišljenja”, dodao je Sladoljev.

Osvrnuo se i na mogućnost da Dinamo dobije novi stadion. “Da se sutra krene sa svim, mislim da nas čeka 5-6 godina do novog stadiona.”

Sve o Skupštini pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!