Cijela regija je čula snimku na kojoj Buntić muči i tuče ženu, njegova odvjetnica sada tvrdi da – nema dokaza

Crna kronika 25. ruj 202312:23 5 komentara
Igor Kralj/PIXSELL

Mučan slučaj obiteljskog nasilja u domu bivšeg hrvatskog reprezentativca Denisa Buntića šokirao je regiju, osobito nakon što je njegova supruga iznijela u javnost detalje i objavila audiosnimku zlostavljanja koje je pretrpjela.

Nakon što je Buntić priveden prošlog tjedna, a Općinski sud u Ljubuškom odbio je zahtjev tužiteljstva za pritvorom, Klara Buntić javno je progovorila poručivši da strahuje za svoj život. Audisnimka gotovo 10-minutnog zlostavljanja i premlaćivanja preslušana je i na ročištu na sudu u Ljubuškom, a objavljena je i u medijima.

Klara Buntić zatražila je da se slučaj izmjesti sa suda u Ljubuškom zbog veza koje tamo ima njezin suprug. Kako je upozorila, tamo desetljećima radi Buntićeva majka. Tužitelj mu je, prema njenim riječima, kum, a tužiteljeva majka – odvjetnica Anka Hrstić.

“Ne želim davati nikakve informacije. Početak je postupka, ništa se ne može reći, nema dokaza”, rekla je Hrstić za 24 sata. Na novinarsko pitanje kako to nema dokaza kada je snimka zlostavljanja obišla regiju, Hrstić je odgovorila kako ne želi komentirati.

Potvrdila je da je ona majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja Mladena Hrstića, a na pitanje jesu li njezin sin i Denis Buntić kumovi, odgovorila je: “Ne znam, ne znam. Nemojte me pitati ništa, ne želim davati informacije.”

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona potvrdili su da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio pritvor Denisu Buntiću.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare