Ćiro Blažević cijepio se protiv covida u Zagrebu

Vijesti 16. velj 202119:29 > 19:41 2 komentara
Slavko Midzor/PIXSELL

Među imenima poznatih koji su se cijepili preko reda pojavilo se i ime 86-godišnjeg bivšeg nogometnog izbornika Ćire Blaževića.

“Malo Srbija, malo Zagreb. Naravno, u Zagrebu sam se cijepio. Ja pripadam ugroženoj skupini”, kazao je Ćiro na pitanje gdje se cijepio pa dodao:

“Morao sam na neki način ismijati one koji su prikucali uza zid ljude koji su se cijepili. I onda sam rekao da se malo našprdam s vama. Kulminacija svega je bila kako je gospođa Alemka mogla majku cijepiti”, kazao je Ćiro.

Kaže da se cijepio redovnim putem.

“Mene su iz Vlade zvali da se cijepim jer je bila neka konfuzija da se ljudi neće da cijepe pa ako se njihov Ćiro cijepi, onda nema razloga da se ne cijepe. Zvao me odgovorni za šport. Čujte, ja imam neke principe koje ćete vi razumjeti”, rekao je Ćiro Blažević za RTL i dodao:

“Prošao sam zahvaljujući svom poslu cijeli globus. Upoznao sam mnogo pametnih, manje pametnih i glupih. Svi oni koji neće da se cijepe su glupi.”

Reakcija iz Vlade

Iz Vlade su za RTL potvrdili da su bivšeg izbornika zvali iz Ministarstva sporta i najavili su mogućnost cijepljenja zajedno sa skupinom drugih javno poznatih sportaša u godinama u sklopu promocije cijepljenja.

No, od takve promocije se odustalo zbog nestašice cjepiva u siječnju, pa iz Vlade poručuju da ne znaju u čijem aranžmanu i gdje se cijepio Ćiro Blažević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare