Proširila se Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci: “Srušili se mostovi od sna”

Vijesti 24. tra 202417:47 1 komentar
Patrik Macek/PIXSELL

Početkom siječnja saborski zastupnik Marin Miletić hvalio se dobrim odnosima s bračnim parom Raspudić, kao i s ostalim članovima Mosta, Nikolom Grmojom, Božom Petrovom i Zvonimirom Troskotom preko svojeg Facebook profila.

U tom trenutku, pripremala se kampanja i odnosi unutar stranke su se činili dobrima. No sada, tjedan dana nakon izbora, Marija Selak Raspudić objavila je da se ona i njezin suprug Nino Raspudić razilaze sa strankom Most, ali ostaju djelovati kao nezavisni zastupnici u Saboru.

Do razilaženja je došlo zbog liste za Europski parlament te zbog nesuglasica tijekom kampanje, rekla je Selak Raspudić.

Osim nje, medijima se danas obratio i predsjednik Mosta Božo Petrov koji je komentirao sukob između bivših i sadašnjih članova stranke.

Miletićeva objava je sada postala viralna, a brojni komentari ismijavaju njegov opis ispod slike u kojem je tvrdio da su kao armirani beton i da ih nitko neće slomiti, piše Dnevnik.hr.

“Amputirani beton”, “Neslomljivi s rokom trajanja” i “Srušili se mostovi od sna” – ovo su samo neki od komentara vezani uz Miletićevu objavu koju možete vidjeti u nastavku.

“Lome nas mnogi. Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi – toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao – armirani beton.

Lomiti mogu, slomiti nas neće. Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda”, napisao je Marin Miletić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare